PDA

View Full Version : How many computers do you have?(that work.)


taelmx
07-22-2005, 10:24 AM
I have 2 desktop computers and 2 laptops.
and 2 more laptops that I busted! Physicaly!
I made rollerblades out of them! :D

Rinoayuke
07-22-2005, 10:34 AM
wow taelmx ... ^_^
umm i have one desktop computer

taelmx
07-22-2005, 10:47 AM
1 and it barly works

lol! You don't seem like the computer type.

~*Naisha*~
07-22-2005, 11:10 AM
I have 5, including one laptop... Mwhahaha.... Who says divorce doesn't have its advantages?

colini
07-22-2005, 11:14 AM
I have 1.. all I need..

Freshgrease
07-22-2005, 11:20 AM
2 homebuilt PC's (one is contained within a classic APPLE II SE case I custom fabbed.)
1 awesome desktop contening laptop (HPzd8110)
5 Compaq laptops with P2's in them
3 Microm P2 333mhz laptops
1 Apple Powerbook G4
1 Imac
1 IBM T40 Laptop

Overal: 3 desktops and 11 laptops.

taelmx
07-22-2005, 12:05 PM
how do you get that many!

UND3R D0G
07-22-2005, 12:07 PM
lol thats the exact amount i got Freashgrease. But i need that many because of my hard-working and paid job :D

mini
07-22-2005, 12:11 PM
2 desktop, and 5 laptops or more im not sure

Shino
07-22-2005, 12:31 PM
1 old ass desktop (it still works...somehow) and a two year old gateway laptop which im using right now

venustan1988
07-22-2005, 06:32 PM
i only have 2 computer and one laptop

Roy Mustang
07-22-2005, 06:39 PM
1 alien ware desktop

and my trusty compaq presario which has been with me for thick and thin

YoshiToshi
07-22-2005, 06:57 PM
I have one desktop, but at my school, they give you a laptop to use as your own, so I kinda have a laptop, too. But it doesn't belong to me :D

corbenk
07-22-2005, 08:08 PM
Uh, my dad gets me free computers through work, so I have a laptop with a wireless either-net connection and a desktop.

Both are G4's (yea, I have outdated technology) and are macs (which I prefer).

Hokage Naruto
07-22-2005, 08:46 PM
1 desktop computer that's very old. ;_;

ApatheticDimwit
07-23-2005, 03:20 AM
3 desktop computers :p

lapinky
07-23-2005, 03:30 AM
1 Windows XP computer and a pantium 3 laptop^^

Freshgrease
07-23-2005, 04:40 PM
how do you get that many!I worked for the local school district as a comp. technician and I had access to all the stuff they were throwing away. I got the compaq laptops and the Apple II SE case that way as well as the microns.

Demi-God
07-23-2005, 04:52 PM
I desktop computer that has been formated more times that you have had hot dinners

Typhoon
07-23-2005, 07:21 PM
4 computers (3 windows XP, 1 windows 98) and 2 laptops (both windows xp). I'd still have 1 non-working computer and 1 non-working laptop lying around the house.

[Daisuke]
07-23-2005, 10:12 PM
Personally, one Desktop (that's put on a /lot/ of weight since I've had her XD) and three laptops my father has given to me in the past, both quite old. But there's another family desktop in the house too. along with about 2 more laptops I think.

H_I
07-23-2005, 10:20 PM
I have 1 brand new laptop, And a super overclocked Custom built Monster(I built myself). So the answer is 2

shnannerz
07-23-2005, 10:44 PM
hm...
dad's house- one Windows XP laptop, one Windows 98 computer. his girlfriend's got 2 laptops and i use those too
mom's house- one Windows XP laptop.
so uh... 5 computers? xD

Glaiza_mei
07-24-2005, 01:49 AM
one & only one...and it works!!! hehehe...^__^

AzNpRiDe2o9
07-24-2005, 03:05 AM
geez...msot of u ppl are like loaded haha i have one computer..windows xp and other one thats in the process of fixing..windows 98 but i think its getting like an upgrade or something..

Roy Mustang
07-24-2005, 03:55 AM
yes loaded i mean 3 desk tops and 3 laptops o_O (well for most of you)

Freshgrease
07-24-2005, 02:53 PM
I use all my spare laptops to act as servers on my network. I use to host a website, but P2's suck at hosting media.

Aruko
07-24-2005, 06:29 PM
There are 5 computers in my house that run with internet.

AzNpRiDe2o9
07-24-2005, 07:57 PM
i wish i had that many...NO MORE SHARING! lol

Sakatsu
07-24-2005, 08:20 PM
lucky bastards........

*cough*

I have one computer, but I have easy access to cable internet at another *grins* although technically its not mine. ^^; I use it more than the owner.

Demonhacker
07-24-2005, 10:07 PM
1 I built..(I use it the most)
1 Old E-machine.
1 Old Compaq
1 Newer E-machine...(Some Parts are missing thou but I can put them back in if I wanted)
1 3 year old HP
1 Macintosh Powerbook

Dizzykilla
07-24-2005, 10:26 PM
2 at my house and 1 at my dads house ..........

nelsonkong
07-25-2005, 02:44 AM
2 desktops at home and 1 in the office.

Kakashi.TheHeartsofTwo
07-25-2005, 02:55 AM
1 Badass computer, that cant play even 2d games with smooth gameplay, always Freeze, Lag, Play for 1 minute, Freeze Lag, Play(repeat) Even i have trouble playing 2d games.
My dad bought me the badass 1 that cant do anything. It disconnects alot from wireless thing too.
I also have 1 MONSTER CUSTOM BUILT COMPUTER. It has 256 MB Graphics. 1 GB RAM. i think about 3.2+ Gigahertz processor, SUPER FLAT 17' screen.

kazu_chan
07-25-2005, 10:01 AM
i got 4 laptops..
3 normal computers
so that makes it 8 lol ^^

corbenk
07-25-2005, 01:55 PM
1 GB RAM.


Is that not a little low, ours had 250gb when we got it...And now it only was 25

Kakashi.TheHeartsofTwo
07-25-2005, 01:56 PM
1 GB RAM(memory) not harddrive space.... omg im only 11 and i know more than u. and by the way i have like 46GB space left

corbenk
07-25-2005, 02:09 PM
1 GB RAM(memory) not harddrive space.... omg im only 11 and i know more than u. and by the way i have like 46GB space left


:P God, I am stupid......

"omg im only 11 and i know more than u"

I highly doubt that, you may know one thing I do not, but you obviously do not know how to type or punctuate.

"and by the way i have like 46GB space left"

You have more left than I do, but do you have every adobe application? (yes, I have every Adobe application) Do you have more that 50 gigs of music? Do you have over 10 gigs of just pictures? Do you have over 500 fonts? Do you have over 150 brush sets?

When you complete all of those requirement, get back to me.

Kakashi.TheHeartsofTwo
07-25-2005, 02:19 PM
this is how i type when im on da internet. i only type correctly for my schoolwork and stuff.why do you nee 500 friggin fonts? and no i dont make sigs. and im not THAT interested in music either.

corbenk
07-25-2005, 03:00 PM
Why do I have 500 fonts? M mac comes programmed with a good 150, I downloaded some japanese ones, and others for my graphics class.

Kakashi.TheHeartsofTwo
07-25-2005, 03:01 PM
graphics class? what do you do in it? and niiiice japanese fonts

corbenk
07-25-2005, 03:19 PM
Uh, well we design banners and stuff for our school... I am also in photo/tv where we make the grad and year end video.

Freshgrease
07-25-2005, 10:28 PM
Solution to needed HDD space: external 300GB Firewire Maxtor OneTouch HDD

Meteorain27
07-25-2005, 11:26 PM
My house has three desktops, but I only have one of them.

ramahaad
07-28-2005, 12:03 AM
i have one computer at home, and im using it right now :D

hitomi_chan162
07-28-2005, 02:24 AM
right now, my house has two desktops and I have a labtop that I take with me all the time ^__^

bernie_rocks
07-28-2005, 02:27 AM
2 desktops that we use--one XP one 98...we used to have a 3.1x, but you can probably guess why that's not here anymore.

I have a personal laptop of my own...and that makes

3!THREE!3

sasukes_gurl6979
07-28-2005, 02:29 AM
One desktop thats not even working so Im using my sisters laptop!!

Tsyukomi
07-28-2005, 09:15 AM
2 desktop 2 laptop

H_I
07-28-2005, 10:19 PM
Solution to needed HDD space: external 300GB Firewire Maxtor OneTouch HDD'

A man who thinks just like I do. I actually have 2 300 gb Maxtor HD.
And they work Just like a regualr HD. I store most of my stuff on both and use my PC for Encoding.

Freshgrease
07-28-2005, 11:02 PM
Yeah, I wish I had one. My dad does, though.

Ban Mido
08-17-2005, 01:20 AM
You guys are fing rich i have this old compaq win2k a family win xp and a old craper downstairs that dont run ad uses dos or win95 all desktops

Daitashi
08-17-2005, 07:36 AM
Three desktops and two laptops. One desktop is being fixed up though.

-=(k@k@sh1)=-
08-17-2005, 07:49 AM
2 desktops and 2 laptops

Impulse
08-17-2005, 10:50 PM
Two desktops. Go ImpulseSeed!

Marcus
08-21-2005, 02:42 PM
I have 4 comuters

but 2 of them are very old but they still works

/\/ollog
08-21-2005, 05:28 PM
I have 2 under my bed that still work but are extreemely old, one other old one coming (they're going to be used for a WAN soon) not to mention my two decent PCs.

I have no laptops :(

Sakura15
08-21-2005, 07:54 PM
We have 3 working computers but 4 if you count an old one that isn't being used but still works.

Meteorain27
08-21-2005, 08:56 PM
If that counts then I'll have 4 computers.

Swtvi3tboi08
08-21-2005, 09:30 PM
one sony vaio desktop.

Rockshmo
08-25-2005, 11:07 PM
2 Dell Desktops
1 Dell Laptop
1 Custom Built PC (mine) :)

Being the computer nerd/technician I have to fix them all! :mad:

Freshgrease
08-26-2005, 12:33 AM
2 Dell Desktops
1 Dell Laptop
1 Custom Built PC (mine) :)

Being the computer nerd/technician I have to fix them all! :mad:Fixing = fun!!!!

corbenk
08-26-2005, 03:00 AM
Fixing = fun!!!!


If you do it my way it is!

*Picks up bat* now, what computer needs "fixing"?

[Daisuke]
08-28-2005, 10:39 AM
Fixing = fun!!!!
which for a Dell is constantly.

OG
08-28-2005, 01:23 PM
1 sony vaio
1 dell laptop,the one i'm using, yeah....i hate it=(
1 toshiba laptop,personally i love it=)

Rockshmo
08-28-2005, 06:02 PM
']which for a Dell is constantly.

Yes you're correct. That is why I dislike fixing Dells.. no matter what you do in the next week you're guaranteed another problem. Especially when you have a little brother on one, both parents on one, and another brother on one. I very rarely need to "fix" mine.. but the 3 Dells are such a bitch.