Fandom Forums - View Single Post - cartier sunglasses
View Single Post
Old 08-26-2013, 09:21 AM   #1
bruce-red
Academy Student
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bruce-red is an unknown quantity at this point
cartier sunglasses

Beoordeling van de geschiedenis van Cartier's, is om moderne sieraden eeuwen van verandering, heeft Cartier loop van de ontwikkeling, het werken met nationale royalty en beroemdheden onderhouden nauwe contacten en nauwe contacten, en is uitgegroeid tot een wereldwijd mode-luxe droom. Eeuwenlang, <a href="http://www.modenederland.nl/">Goedkope Cartier Nederland</a> de reputatie als "koning van juweliers, juwelier van de koningen 'Cartier is nog in de buitengewone creativiteit en perfecte techniek voor menselijke gecreŽerd uit vele prachtige, ongeŽvenaarde meesterwerk.
Legendarische verhaal Cartier's begon in 1847. 29-jarige Louis-Francois Cartier (1819-1904) overnam van de meester Adolphe Picard in Parijs 29, Rue Montorgueil juwelierszaak. In 1846, <a href="http://www.modenederland.nl/">Cartier Horloge Verkopen</a> Louis-Francois op zijn naam initialen L en C rond de opzet vormden een diamant-vormige merken, registreerde de Cartier bedrijf, wat betekent dat de officiŽle geboorte van Cartier, deze hartvormige logo symboliseert een legendarische liefdesverhaal en het begin van het Koninkrijk van luxe
Parijs op het moment, na de troon van de stelling na wat turbulentie, maar ook herstelde de oude opzichtige Huadu weer, sterk bevorderd de welvaart van de sieraden industrie in Parijs. Cartier gelukkig genoeg om een jonge neef van Napoleon III, <a href="http://www.modenederland.nl/">Cartier Brillen Kopen</a> aanbeveling Prinses Mathilde's krijgen, het bedrijf blijft groeien. In 1902, heeft Cartier's winkel verplaatst van Parijs naar Londen en New York, is New York uitgegroeid tot het hoofdkwartier van het Koninkrijk van Cartier. Volgens de legende, slechts twee generaties van vader en zoon, Cartier is de wereld geworden, "de koning van sieraden."
bruce-red is offline   Reply With Quote