cartier sunglasses - Fandom Forums
Fandom ForumsGo Back   Fandom Forums > Main Lounge > Questions & Suggestions

Questions & Suggestions Post your questions or suggestions for this forum right here! We'll make sure to respond! Forum related questions only!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-26-2013, 09:21 AM   #1
bruce-red
Academy Student
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bruce-red is an unknown quantity at this point
cartier sunglasses

Beoordeling van de geschiedenis van Cartier's, is om moderne sieraden eeuwen van verandering, heeft Cartier loop van de ontwikkeling, het werken met nationale royalty en beroemdheden onderhouden nauwe contacten en nauwe contacten, en is uitgegroeid tot een wereldwijd mode-luxe droom. Eeuwenlang, <a href="http://www.modenederland.nl/">Goedkope Cartier Nederland</a> de reputatie als "koning van juweliers, juwelier van de koningen 'Cartier is nog in de buitengewone creativiteit en perfecte techniek voor menselijke gecreŽerd uit vele prachtige, ongeŽvenaarde meesterwerk.
Legendarische verhaal Cartier's begon in 1847. 29-jarige Louis-Francois Cartier (1819-1904) overnam van de meester Adolphe Picard in Parijs 29, Rue Montorgueil juwelierszaak. In 1846, <a href="http://www.modenederland.nl/">Cartier Horloge Verkopen</a> Louis-Francois op zijn naam initialen L en C rond de opzet vormden een diamant-vormige merken, registreerde de Cartier bedrijf, wat betekent dat de officiŽle geboorte van Cartier, deze hartvormige logo symboliseert een legendarische liefdesverhaal en het begin van het Koninkrijk van luxe
Parijs op het moment, na de troon van de stelling na wat turbulentie, maar ook herstelde de oude opzichtige Huadu weer, sterk bevorderd de welvaart van de sieraden industrie in Parijs. Cartier gelukkig genoeg om een jonge neef van Napoleon III, <a href="http://www.modenederland.nl/">Cartier Brillen Kopen</a> aanbeveling Prinses Mathilde's krijgen, het bedrijf blijft groeien. In 1902, heeft Cartier's winkel verplaatst van Parijs naar Londen en New York, is New York uitgegroeid tot het hoofdkwartier van het Koninkrijk van Cartier. Volgens de legende, slechts twee generaties van vader en zoon, Cartier is de wereld geworden, "de koning van sieraden."
bruce-red is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is OffAll times are GMT -4. The time now is 11:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.