Im having a weird problem - Fandom Forums
Fandom Forums



Go Back   Fandom Forums > Indepth Interests > Computers

Computers Need help with a problem, or just want to talk about computers? Then this is the place to do that.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-12-2006, 05:38 PM   #1
Matonly1T
ANBU
 
Matonly1T's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: NY
Age: 27
Posts: 1,829
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Matonly1T is infamous around these partsMatonly1T is infamous around these partsMatonly1T is infamous around these partsMatonly1T is infamous around these partsMatonly1T is infamous around these partsMatonly1T is infamous around these partsMatonly1T is infamous around these partsMatonly1T is infamous around these partsMatonly1T is infamous around these partsMatonly1T is infamous around these partsMatonly1T is infamous around these parts
Im having a weird problem

occasionally my computer freezes or sometimes road runner stops running so ill do the restart thingy. The problem I have is after I type my password in I can see my desktop background but nothing loads, no icons, and no error messages appears. This forces me too system restore which fixes the problem for awhile and makes me reinstall everything. Anyone else have this problem?
__________________



Co-Owner
Matonly1T is offline   Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -4. The time now is 06:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.