netgear wireless problem - Fandom Forums
Fandom Forums



Go Back   Fandom Forums > Indepth Interests > Computers

Computers Need help with a problem, or just want to talk about computers? Then this is the place to do that.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-20-2005, 02:41 PM   #1
ddt705
Chuunin
 
ddt705's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: unknown hidden village
Age: 23
Posts: 475
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ddt705 is an unknown quantity at this point
netgear wireless problem

umm guys can you help me with this problem so that it wont happen again in the future?

ok i turn on my computer, log onto my account and then when the wireless icon pops up my computer freezes. i dont know why though. i checked for viruses or spam for like 2 hrs and nothing. im currently on another account i made 2 months ago. >.<
__________________





i hate her...yet...i still miss her...
ddt705 is offline   Reply With Quote


Old 12-20-2005, 03:58 PM   #2
shadowclone
Genbu
 
shadowclone's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ebon Hawk
Age: 26
Posts: 2,568
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
shadowclone is just really niceshadowclone is just really niceshadowclone is just really niceshadowclone is just really niceshadowclone is just really niceshadowclone is just really niceshadowclone is just really nice
whatz netgear? is that the brand of the router?
__________________
Video cards used to have way cooler names. Now they read like Star Wars robots. – Mark Wilson

So true.

shadowclone is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2005, 08:58 PM   #3
OG
[잊지 말아요]
 
OG's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 26
Posts: 7,623
Thanks: 2,238
Thanked 4,149 Times in 1,809 Posts
OG is infamous around these partsOG is infamous around these partsOG is infamous around these partsOG is infamous around these partsOG is infamous around these partsOG is infamous around these partsOG is infamous around these partsOG is infamous around these parts
yeah it is...
i dont get whats the problem...it freezes when u login with ur regular name?
__________________
OG is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2005, 11:18 PM   #4
ddt705
Chuunin
 
ddt705's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: unknown hidden village
Age: 23
Posts: 475
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ddt705 is an unknown quantity at this point
ok it was like this:
i log onto my account, i see everything loaded. right when i see the netgear icon, the computer freezes.

well i found a solution anyways to this: uninstall netgear and firewall from mcafee. mcafee firewalll was having a conflict or soemthing with netgear somehow...and thats what caused my computer to freeze. then i reinstalled netgear and then the freezing problem stopped. im making sure that there is only one firewall present now.
__________________





i hate her...yet...i still miss her...
ddt705 is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2005, 11:08 AM   #5
[Daisuke]
Eeeek!
 
[Daisuke]'s Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: *Insert witty location comment here*
Posts: 1,353
Thanks: 3
Thanked 4 Times in 3 Posts
[Daisuke] is an unknown quantity at this point
You have a router, having a personal firewall on your computer is next to pointless. Also, look through the guides from netgear on how to secure your wireless, so that only people you know can access it.
__________________
I got my milky bar... ='D
[Daisuke] is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2005, 11:50 AM   #6
Tom
DRAMA!!!
 
Tom's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Illinois
Age: 24
Posts: 502
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Tom is a glorious beacon of lightTom is a glorious beacon of lightTom is a glorious beacon of lightTom is a glorious beacon of lightTom is a glorious beacon of lightTom is a glorious beacon of lightTom is a glorious beacon of lightTom is a glorious beacon of light
your computer is bad.
__________________

Tom is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2005, 12:12 PM   #7
Teny
Hunter-Nin
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Canada
Age: 23
Posts: 1,133
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Teny is an unknown quantity at this point
XD
That was random.
but yeah, see I would say try to return that router and get another one?
But is this for a desktop or a laptop?
Since I was kind of thinkiing of restoring my laptop.. And making a thread on what to get to like./. Pimp it.
XD
But yeah, like so is this like.. something that's hardware or software?
As in do you need to connect it to your computer or is it just something you install?
__________________



These are Jamie-chans moves, not for yoouu
Teny is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2005, 06:49 AM   #8
Dogoku
Genin
 
Dogoku's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cyprus
Posts: 299
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Dogoku is an unknown quantity at this point
Netgear is a really good brand for networking. The problem was mcafee

And as daisuke said having a router which has it's own firewall and have a software firewall as well is pointless (especially mcafee)

but you must know how to use the router's firewall and that's not the easiest thing for someone who doesnt know a lot about networking. Also the router's firewall will block anything it thinks it should, without any warning, thus making conflicts with some programs like p2p

Your choice...
__________________



Join, will ya?

Dogoku is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Resident Evil DS confirmed 4 players wireless Simutaniously! sheik Gaming 14 10-20-2005 06:10 PM
problem with sig Tsuna Graphics Design 1 06-19-2005 04:31 PM
Anyone had my problem? goch1988 Chit Chat 11 12-06-2004 01:08 AM


All times are GMT -4. The time now is 03:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.