problem with sig - Fandom Forums
Fandom Forums



Go Back   Fandom Forums > Indepth Interests > Graphics Design

Graphics Design Show off your works of graphics in here, form clans, or ask for help from members!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-19-2005, 04:29 PM   #1
Tsuna
♪S♥NE~소녀시대♪♪
 
Tsuna's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Age: 22
Posts: 4,221
Thanks: 193
Thanked 2,470 Times in 1,137 Posts
Tsuna has a reputation beyond reputeTsuna has a reputation beyond reputeTsuna has a reputation beyond reputeTsuna has a reputation beyond reputeTsuna has a reputation beyond reputeTsuna has a reputation beyond reputeTsuna has a reputation beyond reputeTsuna has a reputation beyond reputeTsuna has a reputation beyond reputeTsuna has a reputation beyond reputeTsuna has a reputation beyond repute
problem with sig

i tried to upload my sig, but all taht happens is I get a link or just the code. Whats wrong? Am i uploading it wrong, or is there a problem with NC?
Tsuna is offline   Reply With Quote


Old 06-19-2005, 04:31 PM   #2
corbenk
Guest
 
Posts: n/a
take the link and add [ IMG] and [ /IMG] if you want to post it.

Remove the spaces
  Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
netgear wireless problem ddt705 Computers 7 12-29-2005 06:49 AM
Problem burning DVDs with nero. jac3624 Computers 21 08-15-2005 08:27 PM
Anyone had my problem? goch1988 Chit Chat 11 12-06-2004 01:08 AM


All times are GMT -4. The time now is 05:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.